12.06.2010

Arbeidsuka er over, og jeg er kjempesliten! Ikke bare bare å være ny. Selv om en har endel erfaring både med dyr og butikk, så er det uendelig mye å sette seg inn i. Håper det går seg til fort, så hjernen slipper å gå på høygear hele dagen.
I tillegg er det en del tankeviksomhet i privaten også. Prøver å finne løsninger på livet og fremtiden. Det er ikke enkelt.
Så har vi Sissi da, som ikke har tenkt å bli renslig. Hun er nøyaktig 6 mnd nå. Når jeg veit tiden er for brune visittkort, er hun ute. Det kan godt gå en time, og hun gjør ikke tegn på å gjøre fra seg. 10 sekunder inne, og da har hun gjort fra seg. Det er ikke alltid så nøye på om det er på papiret heller. Griper jeg henne rett før hun gjør fra seg, og tar henne ut, så "forsvinner" bæsjen. Men dvergdachs er vist kjent for å være trege med det.

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Plutselig en dag er hun nok ren skal du se. Mira var nok nærmere 7 mnd før hun ble ren,trodde aldri hun skulle bli ren,men plutselig en dag var det slutt på små dammer og ruker inne.Hun var også sånn at hun kunne være ute i timesvis,men først når hun kom inn skulle hun gjøre i fra seg! Du skal se det Kristin,at om ikke så lenge, finnes det ikke "spor"etter henne inne lenger!:-)Mvh Gry

    SvarSlett
  2. Takk for trøsten, Gry :-) Håper du har rett.

    SvarSlett

Velkommen

Velkommen til min blogg.
Her vil det være om små og store hendelser, med og uten hund.
Til hjemmesiden: Desteny Rock