25.05.2010

Jeg har vært i skikkelig dritt humør i dag! Alt er gæli, og føler seg som mest ubrukelige menneske på jord. Og alt skal være så vanskelig, ingenting er som det bør være.
Men jeg dro meg på hundetrening med Embla og Sissi, og fikk tankene på andre ting en stund. Hadde med kaffe og kjeks også, men det var ikke så mange fra "vår" gjeng der. Men plenty av tid til sosialt samvær med dem andre som "trener på seriøst" Embla var ikke så værst i dag, kanskje hun har roet seg et lite hakk, håper fortsatt.
I morgen blir det vel Hemsedal tur i bursdag, og lørdag til mandag blir det vel Morgedal. Er ikke bombesikkert enda, for mye kan spolere det. Men det er planen.
Vidar Grøndalen skal holde kurs for oss i konkuranselydighet i august/september. Hvis nok intr da. Håper virkelig det, for kan være kjekt med trening med mål og mening. Forhåpentligvis prøve etterpå. Og når han er så gem å stiller opp for oss, så kom igjen folkens! Heldigvis blir han med på endel av treningene utover høsten, så da er det hjelp å få.
Synes det har dabbet litt med treninga i det siste...er det pga våren eller?
Det jobbes på spreng for å få klubben i aktivitet igjen, men da må folk bidra litt i blandt. Noen av oss har jobbet mer enn det synes offentlig enda. Håper og ønsker at det skal bli bra, men da må medlemmene komme. Så husk møtet til mandag kl 19.00. Viktig!
Og hjemmesiden er en viktig kilde til info + mer, så jeg håper folk bruker den og har nytte av den.
Nå er det en sliten mor som skal legge seg. Heldigvis litt mindre frustrert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen

Velkommen til min blogg.
Her vil det være om små og store hendelser, med og uten hund.
Til hjemmesiden: Desteny Rock