11.04.2010

Det har vært et par dager med skikkelig flott vær og god temperatur. Vi har vært mye ute og fått gjort en del arbeid. Men mye gjenstår. Det er så latterlig med Embla. Hun sto ute i går i bånd. På andre siden av gjerdet var det igjen en liten isklump, og den skulle hun ha tak i. Presser seg under gjerdet og træler på. En annen ting er at hun kan ikke gjøre fra seg uten at jeg holder henne i leiebånd. Det gjelder i hundegården også. Hun har så mye teit for seg.
Sissi har løpt løs i dag hos Ivar. Det var stas. Men hun er ganske vågal, så hun er ikke redd for å løpe fra meg. Kommer som oftest på innkalling, hvis ikke nesa er for opptatt med noe.
Nå er det napping av pelsen til Sissi som er prioritert prosjekt fremover. På bildet ser dere mor og far til Sissi, og hvordan dachs skal se ut i utstillingsringen. Ferdig nappet. Ellers går det som vanlig her. Ikke så værst i ryggen siste uka, håper det holder neste uke også, for da får vi blitt med på både trening med hhk og snusetur med gjengen på Nes.
Søndag kveld er det styremøte i hhk. Da får vi se hva som skjer fremover. Det skal i allefall være kurs i mai.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen

Velkommen til min blogg.
Her vil det være om små og store hendelser, med og uten hund.
Til hjemmesiden: Desteny Rock