23.12.2011

Så er det jul

Så er det jul igjen. Håper den blir som ønsket, stille, rolig og smertefri. Det har ikke vært noe stress med juleforbredelser i det hele tatt, bare gjort det aller nødvendigste, gaver var i boks for lenge siden også. Har vært på gravlund i dag for å sette på lys, det brenner i 5 dager!
Er litt føre var med ting for tiden, derfor så tidlig ute. Fikk akutt nyrestein her en natt, fy f så vondt! Ble hentet i ambulanse for jeg greide ikke sitte, ligge, gå eller noe. Lege var ikke bare bare å få. Valget sto mellom å reise til Ål eller vente på at legen kom til åpningstid på Nes. Helt uhørt!!!
Etter hvert kom det hjelp, og etter ultralyd ble det konstantert nyrestein. Fikk et par heftige sprøyter med smertestillende som gjorde susen, og etter 5 timer fikk jeg dra hjem med håp om at dette kommer ut av seg selv. Skal på kontroll i morgen. Har gått på smertestillende siden, er fryktelig sliten og har litt murringer i blant. Håper alt er i orden og at dette ikke skjer igjen, for dette var jævlig!
Ellers så har guttungen flyttet for seg selv. Etter å vært samboere i 18 år og 11 mnd, er det jo litt rart. Men godt at han ikke må bo på "fanget" til mor i evighet, greier seg selv og blir selvstendig. Det fins nok av unger som ikke kan slippe foreldrene sine, og foreldre som ikke slipper barna. Vel, vi krysser fingrene.
Ønsker alle en god jul

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen

Velkommen til min blogg.
Her vil det være om små og store hendelser, med og uten hund.
Til hjemmesiden: Desteny Rock